SENCOR SKS 5700

SENCOR SKS 5700 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena:

od 399 Kč do 579 Kč

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu SENCOR SKS 5700: Sklopná závěsná váha (montáž na zeď) Hloubka po sklopení pouze 7 cm Přídavné funkce: hodiny, časovač s alarmem Extra velký LCD displej ( 72 x 35 mm) Tvrzené bezpečnostní sklo (4 mm) Váživost do 3 ... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Patrix
25.01.2012 - 09:12:00
  • Vyzdvihnout musím hlavně desing a to že je jako jedná z mála zavěsitelná na stěnu. Navíc ukazuje i čas. Spokojenost je tedy na místě.
 
  • Snad jen 2 věci. Že se pro začátek vážení musí zapnout aby začla vážit, a druhá věc, že mohl být podsvícen display. Ale to jsou zanedbatelné skutečnosti.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

vasemis
27.12.2011 - 18:18:00
  • Oceňujeme zejéna napájení běžnými tužkovými bateriemi
 
  • nemám připomínky
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

inasu
22.12.2011 - 15:48:00
  • výrobek má velmi hezký vzhled,nikde nepřekáží (zavěšený na zdi je kdykoliv okamžitě k dispozici),
  • má několik funkcí a cena je velmi přijatelná.Jsem víc než spokojená .
 
  • nevím o ničem
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Elen
20.10.2011 - 09:44:00
  • Spokojenost se vším.
 
  • Nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Medvídek Poo
19.08.2011 - 16:13:00
  • Vyhovuje naprosto všechno.
 
  • Nemohu napsat co mi nevyhovuje, když mi vyhovuje všechno.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Martin
06.02.2011 - 08:56:00
  • Výborný poměr cena/výkon, pěkný design. Dobře čitelný display.
 
  • Krátká časová prodleva před automatickým vypnutím.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Bohynek
14.01.2011 - 23:20:00
  • V naší dvoučlenné domácnosti jsme dosud požívali závěsné mechanické váhy.
  • Oproti váze Jiva z Kovozávodu Semily představuje 20x větší citlivost, takže v podstatě nahradí i malou váhu téže firmy dvojnásobnou přesností.
  • Přesto jsem zakoupil i malou váhu Salter, kterou jsem objevil v prodejně při přejímání zboží, i tato představuje dvacetinásobnou citlivost.
  • Dovažování je další u mechanické váhy nedosažitelná realita
 
  • Snad jen by měla být větší časová prodleva mezi vážením a hodinami.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Karolína
12.01.2011 - 19:34:00
  • Se vším.
 
  • není podsvícený displej.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

kikina57
12.01.2011 - 12:59:00
  • se vším
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Michaela
12.01.2011 - 11:47:00
  • Váhu jsme koupili jako dárek na přání!Zatím jsou spokojení a v kuchyni vypadá hezky!
 
  • O ničem nevím.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

SENCOR SKS 5700 - hodnocení zákazníků

Jitule
11.01.2011 - 20:14:00
  • Právě takovou váhu jsem sháněla. Nezabírá moc místa, protože visí na stěně (v obchodech závěsné váhy nejsou moc vidět). Funkce dovažování je
  • k nezaplacení.
 
  • Nemám připomínek.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;