ZELMER 34Z052

ZELMER 34Z052 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena produktu ZELMER 34Z052 není známa.

 

Popis produktu ZELMER 34Z052: LCD display dotykové ovládání max. hmotnost 5 kg ukazatel baterie funkce tár& > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

Zelmer 919.0 SP AQUAWELT - hodnocení zákazníků

SIGMUNDOVÁ JARMILA
30.06.2012 - 22:05:17
  • VYSAVAČ JE KVALITNÍ, JSEM SPOKOJENÁ S JEHO VÝKONOSTÍ .
  • NEMOHU NIKDE DOHLEDAT JAKÝ TYP PRÁŠKU NA PRANÍ SE DO VYSAVAČE DÁVÁ A NEJSOU MI SCHOPNI PORADIT ANI V PRODEJNĚ DATART. NAVŠTÍVILA JSEM DROGERIE, ALE ONI CHTĚJÍ VŽDY ZNÁT TYP PRÁŠKU. PROSÍM O INFORMACI JAKÝ PRÁŠEK POUŽÍT, ABYCH VYSAVAČ NEPOŠKODILA.
  • JINAK JSEM S VYSAVAČEM VELICE SPOKOJENA
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 919.0 SP AQUAWELT - hodnocení zákazníků

hrabě
30.06.2012 - 22:05:17
  • byl jsem velice prekvapen ze vysavac jde prestavet i na suche (sackove) vysavani, i na cistic kobercu... je to takovy 3v1.... velice spokojen
  • vodnich luxu jiz sme par meli a tento je jednoznacne nejlepsi na obsluhu a manipulaci
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

Libor
30.06.2012 - 22:05:15
  • Splnil moje představy výkonu , designu , ceny potěšil i nástavec na čalounění i štěrbinová hubice a 3 ks sáčků v balení s vysavačem
 
  • Nic proti
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

Eva
30.06.2012 - 22:05:15
  • Poměr ceny k sacímu výkonu je skvělý. Nejlepší je ovšem malá hubice na čalounění, kterou se dokonale odstraní kočičí chlupy.
 
  • vyhovuje ve všem
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

annas
30.06.2012 - 22:05:14
  • Jsem spokojená se sacím výkonem, s přijatelnou hlučností i s výbavou. V této cenové relaci jsem s výrobkem spokojena.
 
  • Zatím mi vyhovuje vše.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

m
30.06.2012 - 22:05:14
  • cena
 
  • za ty peníze v pohodě
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

hradcana
30.06.2012 - 22:05:14
  • Jsem spokojen se vším.
 
  • No za tuto cenu mohlo být u vysavače více doplňkové výbavy.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

Jirka
30.06.2012 - 22:05:14
  • sací výkon
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

cherrynka1
30.06.2012 - 22:05:13
  • se vším
 
  • nic nemohu vytknout
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

Vojtěch Krakowitzer
30.06.2012 - 22:05:13
  • Spokojen jsem s výkonem (je u takto malého výrobku fantastický, je také přijatelná hlučnost (oproti mému předchozímu). Díky minimální hmotnosti se s ním skvěle manipuluje.
 
  • Hadice nemá při připojení k vysavači zarážku, jen se volně nasune.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

lahy
30.06.2012 - 22:05:11
  • Kovové trubice.
 
  • Nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

Marek
30.06.2012 - 22:05:11
  • Naprosto spokojen se vším. Na tak malý vysavač silný sací výkon. Velice praktický po všech stránkach. Kladně hodnotím i regulaci výkonu.
 
  • Snád jen trošičku prudké navíjení napájecího kabelu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Zelmer 323.0EK - hodnocení zákazníků

Roman
30.06.2012 - 22:05:10
  • Dobrý vysavač za tuto cenu
 
  • Mě vyhovuje vše :)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;